Warning! Pleasure Island 10 september laatste 200 early bird kaarten te koop, VIP early bird uitverkocht.

Wil je er bij zijn 10 september , dan is het nu tijd om je kaarten te gaan inslaan. Het festival is er al over 3 weken en de kaarten gaan nu in een record tempo. De early bird VIP is vanaf nu helemaal uitverkocht
en de early bird van 30,00 euro is bijna helemaal op. Nog maar 200 early bird kaarten te gaan voor maar 30,00 euro. Daarna wordt het de normale prijs van 35,00 euro. Dit jaar gaan de kaarten van Pleasure island festival als zoete broodjes over de toonbank,vorig jaar was het festival van te voren uitverkocht en dit keer gaan de kaarten nog harder. Koop jouw kaartje vandaag nog hier en speel op safe bij Ticketscript of hier bij Paylogic of koop je kaartje bij een van alle Primera’s in Nederland.

1608-02Pleasure island festival staat garant voor het beste entertainment, de ultieme sfeer en gezelligheid met veel leuke extra’s en de allerbeste muziek. Dat heeft de organisatie met de hosting op Dance Valley wel bewezen. Wij zijn er klaar voor. Voor iedereen die nog vragen heeft over het feest kan je onderstaande trailer kijken. Eenmaal geweest kan je niet wachten tot de volgende editie. Volgende week worden de laatste area’s bekend gemaakt!

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda