Pleasure Island Crazy wonderland laatste 900 kaarten in de verkoop. VIP ook uitverkocht! Weer een area bekend!

Dat de voorverkoop veel harder gaat dan vorig jaar was al bekend. Dat we nu de laatste 900 kaarten gaan verkopen nog niet.
Elke dag gaan de kaarten sneller. Er is ook nog maar een soort kaart te koop. De normale kaart voor een hele mooie prijs van 37,50
En wat krijg je dan allemaal voor dat geld? Nou bij Crazyland hoef je sowieso nooit bang te zijn voor de kwaliteit en prijs verhouding.

Je krijgt er heel veel voor terug. Vooral veel goede muziek, top dj’s , veel leuke area’s en lounge plekken, hele mooie shows en speciale effecten.
Maar het allerbelangrijkste voor Pleasure Island Crazy Wonderland festival is toch wel de sfeer. Iets waar we heel trots op zijn.
De sfeer is ultiem en dat neem je mee naar huis na afloop. Een heerlijk voldaan gevoel. En om jullie nog blijer te maken voor dit feest hebben wij de aankondiging van een nieuwe area. Een area voor ruim 2000 mensen. Een area voor elke Hardstyle liefhebber van vroeger.
Powered by HardClassics.
Daarover meer.
Eerst je kaartje kopen nu het nog kan. Klik hier TICKETSCRIPT of hier PAYLOGIC om jouw kaartje veilig te stellen. De laatste 900 kaarten kunnen heel hard gaan. Zorg dat je op tijd bent. Vorig jaar was het festival ook uitverkocht.

Reminder ( powered by Hardclassics ) 2005/2011 hardstyle classics

  • Isaac
  • The Prophet
  • Luna
  • Pavo
  • Deepack
  • G-Member

 
Dikke trailer

 

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda