Nieuw record! B.I.T.C.H verkoopt in 2 dagen tijd de helft van alle kaarten voor de volgende editie. VIP en Early Bird nu al uitverkocht.

Terwijl de afbouw van B.I.T.C.H. festival nog in volle gang is zijn in 2 dagen tijd de helft van alle kaarten verkocht voor de volgende B.I.T.C.H. editie 1 oktober.
B.I.T.C.H festival was ook een mega groot succes, en de vrijdag voor het feest toen de voorverkoop werd aangezet voor de volgende editie van 1 oktober ging het al helemaal los
met de kaarten. Dat de indoor edities van B.I.T.C.H. populair zijn wisten we al, maar dat de kaarten in een paar dagen tijd zo hard gaan is ook een aangename verrassing voor de organisatie.
Nu nog aan het nagenieten van alle positieve reacties van mensen kunnen wij aannemen dat de mensen nu ook verslaafd zijn geworden aan het B.I.T.C.H festival.

BITCH_011
Het totaalplaatje met zijn weergaloze shows, heerlijke chill-outs en de temperaturen die naar ongekende hoogtes stegen kortom alles zat mee..
De productie stond als een huis en de dj’s draaiden stuk voor stuk geweldig.Onze dank is ook groot naar de opbouw ploeg. De CLINIC techno area, de Lef area, de Bora Bora area, Slaves for Passion area etc etc. Overal hing de heerlijke B.I.T.C.H. vibe en niemand wilde naar huis. Als het weer het toelaat dan maken we voor jullie weer zo’n leuke B.I.T.C.H tuin met hangmatten en kampvuren op 1 oktober.
De VIP en de Early bird zijn dus nu al online uitverkocht. Wees er snel bij voor de normale kaarten online via TICKETSCRIPT of bij PAYLOGIC
of bij de PRIMERA winkels. Binnen nu en een paar dagen zullen alle foto’s op www.crazyland.org staan. Ook wordt er hard gewerkt aan de aftermovie.

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda