Het gaat gebeuren…Pleasure Island uitverkopen. Er zijn nog maar 400 kaarten te koop. Nieuwe hardere stylen trailer nu online.

Boven verwachting

Het Pleasure Island festival verkoopt ieder jaar sneller uit, maar dit had de organisatie niet durven dromen. Een maand voor het feest gaan de allerlaatste kaarten alweer over de toonbank. Het is een unieke mijlpaal van de organisatie.
De organisatie is hard bezig met de leukste festival items om jullie weer te verrassen en jullie een top dag te geven. Denk jij nou… Ik wil er toch bij zijn 2 september? Dan is het nu wel je laatste kans. Want na 400 kaarten dan is echt alles op. Daarna is er geen kaart meer te krijgen.
Koop hier TICKETSCRIPT of hier PAYLOGIC of bij Primera je kaartje nu het nog kan.

Jullie maken het feest

Pleasure island Crazy Wonderland snel uitverkocht……En dat een maand voor het feest. Uniek in partyland. Wij willen alle mensen die zoveel vertrouwen hebben in onze organisatie heel erg bedanken.
Met de positieve energie van jullie en het hard werken van de Crazyland organisatie hebben we samen toch voor elkaar gekregen dat dit festival elke keer weer uitverkocht is. Wij hebben er zin in 2 september. Ik hoop jullie ook!

Trailer hardere stylen :

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda