De voorverkoop van Pleasure island is begonnen. Nu al in twee dagen zijn alle 500 super super early birds uitverkocht.

Pak nu je early bird

De voorverkoop is gestart van een van de meest leuke en veelzijdige festivals van Nederland: Pleasure Island Crazy Wonderland festival!
In een dag waren alle 500 super super early bird tickets al uitverkocht. Nu vandaag gaan we over op de super early bird van 30,00 euro! Ook een heel net bedrag. Ook daar zijn er maar 500 stuks van dus wees op tijd. Wil je bestellen?
Klik dan hier Ticketscript of hierbij Paylogic.
Ook zijn de kaarten te koop bij alle Primera winkels.

Wees op tijd

Wees op tijd dit keer met de kaarten want vorig jaar was het festival een groot succes. De early bird tickets zijn gewild door hun lage prijs. De prijs van 27,50 is er nu door heen. We gaan nu verder met de prijs van 30,00 euro. Ook hier zijn er maar 500 van beschikbaar. Daarna wordt de kaart nog 2 x verhoogd. Zorg dat je deze kans pakt. Wil je liever VIP ? Dan krijg je toegang tot het grote VIP deck met uitkijk over de main. Je krijgt bij binnenkomst een DVD/CD box, een gadget en welkom champagne. Op het luxe vip deck krijg je massage, oesters, fruit, sushi, luxe hapjes, chocolade fontein, ijsjes en nog veel meer. VIP is ook echt VIP bij ons. En voor maar 12,50 euro extra is het een unieke kans. Koop je kaart in de early bird voor maar 40,00 euro.
Klik dan hier Ticketscript of hierbij Paylogic. om jouw VIP kaarten veilig te stellen.

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda