Crazyland 20 jarig bestaan van deze organisatie zit in een week voorverkoop al op 65 % van de verkochte kaarten!

Wees snel
Als er een ding duidelijk is geworden deze week , dan is het wel dat iedereen erbij wil zijn 4 november 2017 ! Dan gaat het gebeuren! De organisatie bestaat dan 20 jaar en dat gaan we heel groot vieren! “Crazyland Al Capone Squad” We gaan er samen een knal feest van maken zoals jullie nog niet eerder gezien hebben. Nu afgelopen zaterdag Crazyland Moulin Rouge zo’n groot succes was en dit feest in november Crazyland zoveel jaar bestaat, kan de organisatie nu al verklappen dat 65% van de kaarten nu al verkocht zijn! Dit feest gaat dus snel uitverkocht. Je mag dit feest ook niet missen want het wordt echt speciaal. Het feest wordt een knaller maar ook krijgt iedereen een cadeautje , want wie jarig is trakteert. Wij als organisatie kunnen hier vier pagina’s vol typen hoe en waarom je dit feest niet mag missen, maar dit feest kan je beter beleven.
Als je de reacties van de afgelopen Crazyland leest dan weet je wel waarom.
Bestel je kaarten hier TICKETSCRIPT of hier bij PAYLOGIC of bij alle Primera winkels.

Line up om van te dromen!
De line up van afgelopen zaterdag was ook geweldig met dj’s als Isaac, Darkraver, Mike S, Ruben Vitalis, Maus, Dr Rude, Pavo, Luna, Rob, Ko-c, Quintin, Stanton, Yves, Deepack, Ruthless etc etc. Maar aanstaande “Crazyland Al Capone Squad” gaan
we daar nog eens heel dik overheen! Dit wordt een line up om van te dromen! Want nogmaals wie jarig is trakteert en ook met de djs gaan wij jullie verwennen. Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je er bij bent!

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

Upcoming Events