Crazy Wonderland festival komt terug in 2018! Een dag EARLY BIRD voor maar 27,50 op maandag 28-08-17

Een dag Ealry bird actie op maandag 28.08.17. Daarna zal de voorverkoop weer in januari 2018 starten.

Crazy Wonderland is nog niet eens geweest en de organisatie kwam al met een datum en een leuke early bird actie voor 2018.
Dit hadden we beter niet kunnen doen. We kregen veel kritiek dat het veel te vroeg was.
En wij geven jullie daarin gelijk. Al deden wij dit puur omdat het festival precies in de vakantie periode valt. Veel mensen plannen hun vakantie daarom om heen.

Daarom om niet iedereen teleur te stellen is er een early bird actie dag op maandag aanstaande met kaarten voor maar 27,50 euro en VIP maar 40,00 euro.
Daarna gaat de voorverkoop weer op slot. Pas in januari zal de verkoop acties weer door gaan. Bedankt voor de mailtjes. Wij luisteen altijd naar het publiek.

Crazy Wonderland in 2018 zal weer vol zitten met de leukste en meest verrassende items.Op 1 september 2018 zal dit festival plaatsvinden. Zoveel verschillende area’s met muziek.
Zoveel mooie mensen en natuurlijk het allerbeste entertainment om het sprookje compleet te maken. Crazy Wonderland is een totaalbeleving waarbij je je voor 1 dag in een sprookjes wereld bevindt en waarbij je mag zijn wie je maar wilt..

Wil jij ook in 2018 van de partij zijn ? Hier je kans om voor echt heel weinig geld een kaartje te kopen.
Voor 27,50 ben jij eigenaar van een toegangsticket tot het wonderland bos waarin je betoverd wordt door al het moois.
Wil je als echte prins of prinses naar dit feest en kies je voor VIP dan heb je recht op welkoms champagne,een prachtig VIP deck met uitzicht op de main, free massage, suhsi, oesters, luxe hapjes, fruit, chocolade fontein, gadgets, DVD, CD en nog veel meer?
Dan kan je voor 40 euro in de early bird hier PAYLOGIC
Let op ! Alleen op maandag 28.8.17 zullen deze kaarten verkocht worden. Daarna gaat de voorverkoop weer op slot tot januari 2018.

Zet jezelf in de agenda op facebook

Crazy Wonderland is zeker een van de leukste festivals van het jaar en zal plaats vinden op 1 september 2018. Ook nu voeren wij het sprookjes thema door en wordt het thema Crazy Wonderland en wij als organisatie zullen er voor zorgen dat we met dit sprookje geschiedenis gaan schrijven.Dit thema is zo op ons lijf geschreven dat wij volgend jaar het festival zo gaan noemen.

Met dit thema kan iedereen zich uitleven en kun je zijn wie je wil zijn. Van Alice in Wonderland tot Assepoester,de Kleine zeemeermin, Mickey of Minnie mouse Alles is mogelijk met dit thema en wij maken het sprookjesbos compleet met de leukste figuren en de beste sfeer. Door de goede mix van de diverse muziekstijlen aangevuld met het mooiste entertainment is het festival inmiddels alom bekend.

De sfeer is echt uniek! Het festival zal ook nu weer ingericht worden met diverse Kermis attracties, marktkraampjes met de leukste kleding en sieraden, te gekke workshops, lounge bedden en hottubs zorgen voor het heerlijke festival gevoel. Daarom des te leuker om hier https://www.facebook.com/events/1734544193513658/ het feest er vast in te zetten.

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda