B.I.T.C.H editie 7 oktober al 6 maanden uitverkocht, daarom nu een extra speciale Retro B.I.T.C.H

B.I.T.C.H is een populair feest. De editie van 7 oktober is 6 maanden van te voren uitverkocht. Dan doe je toch iets goeds moet je dan denken. De organisatie van B.I.T.C.H is altijd met innovatie bezig en met de trouwe aanhang en alle knelpunten die genoemd zijn voor de aanstaande feesten gaan we ons uiterste best doen om B.I.T.C.H nog mooier te maken. Deze puntjes op de i krijgen jullie later van ons te horen!

B.I.T.C.H Extended Retro editie 14 oktober. Early bird begonnen!

B.I.T.C.H komt met iets heel speciaals. De Retro editie. B.I.T.C.H bestaat volgend jaar alweer 15 jaar en 15 jaar geleden ging het er heel anders aan toe op dit feest. het publiek was anders. De dj’s en muziek waren anders en de hosting partners waren anders. De organisatie heeft lang nagedacht en kwam met het idee om weer eens zoveel jaren terug te gaan. De dj’s van toen uit te nodigen en ook de sfeer her te beleven van 15 jaar terug. Om te beginnen hebben we de djs uit die tijd geboekt. Speciaal om jullie die geweldige vibe terug te geven. Hieronder zie je de lijst met alle dj’s die geboekt zijn. Ook de hosting partners worden later apart nog genoemd. Ben je nu al om en wil je meteen een kaartje bestellen?
Dat kan!
Koop hier TICKETSCRIPT of hier PAYLOGIC je EARLY BIRD kaartje voor maar 32 EURO! Ook zijn er nog steeds VIP kaarten online te koop

B.I.T.C.H Retro Line up voor 14 oktober

Main
Jean
Quest
MEM
Mike S
Santito
Joyce Mercedes
Ko-c

Zaal 2 ( hosting wordt nog bekend gemaakt, is een leuke verassing )
Da Dominator
T-one
Miss Wendy
Miss Amy
Miss Lois

Zaal 3 : Slave For Passion
Michael Dieters
Iwan
Ko-c
Renji
Erik De Koning
Quintin

Zaal 4 :  Retro Zaal
hosted by Miss4Play
Miss 4Play

 

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda