B.I.T.C.H festival 11 juni belangrijke info. Nieuwe B.I.T.C.H komt 1 oktober. Voorverkoop begint vrijdag!

Wij kunnen als organisatie zeggen mocht het weer niet goed zijn as zaterdag, dan heeft niemand daar last van. Dit festival is een in en outdoor festival. De voorspellingen zijn niet slecht.
20 graden en mocht er toch een regenbuitje over trekken dan zit iedereen droog en warm in de Hemkade. Na 23:00 uur verplaatst het feest sowieso in zijn geheel naar binnen. De entree is open vanaf
17:00 uur. En let op mensen de entree sluit om 24:00 uur dus zorg dat je voor die tijd binnen bent. Mannen moeten in gezelschap zijn van hun eigen vrouw.
Er komen veel vragen per mail binnen over de dresscode en dan met name of wetlook is toegestaan, dit is echter niet het geval.
De dresscode is heel strikt en de doorbitch is streng de kleding moet van lak, leer of rubber zijn, en de niet van echt te onderscheiden imitatieleer mogen ook.
Bij twijfel kun je een mail met je vraag en foto sturen naar Brigittemore@hotmail.com zij is de hoofddoorbitch en kan je precies vertellen wat is toegestaan.
Op het terrein staan voldoende foodtrucks waar je tussendoor wat kunt eten of drinken en ook aan de nodige vitaminen is gedacht.
De organisatie wenst jullie alvast heel veel plezier en zijn blij jullie te mogen verwelkomen op ons event.

Warning !

1 oktober is het volgende B.I.T.C.H feest. De indoor editie. Mensen hebben massaal gevraagd of de oktober editie door ging. Deze gaat zeker door. Dit feest zal zijn voorverkoop beginnen op vrijdag
10 juni. Er is speciaal voor jullie een early bird kaartje van 34,75 en natuurlijk de populaire vip kaart van 49 euro. Deze kaarten zijn meestal binnen een paar dagen online uitverkocht. Dus wees er op tijd bij!
Op www.crazyland.org kan je vanaf vrijdag de kaarten online bestellen!

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda