B.I.T.C.H 1 oktober laatste belangrijke punten! B.I.T.C.H 4 februari nu al de laatste “online kaarten” over de toonbank!

Voor B.I.T.C.H 4 februari loopt de voorverkoop zo hard dat we nu binnen 4 dagen bijna online uitverkocht zijn. De VIP en Early bird zijn online al helemaal uitverkocht. Het ging zo hard dat de VIP kaarten nog niet eens in de fetish voorverkoop winkels liggen.
Speciaal voor jullie komt de organisatie aanstaande zaterdag met een VIP kaarten pre sale bij de entree ingang tussen 00:00 en 02:00 uur kun je hier je vipkaartje voor de volgende B.I.T.C.H. editie kopen! Dat voor alle mensen die online net te laat waren. De voorverkoop online van de normale kaarten zijn nog niet uitverkocht. Klik hier TICKETSCRIPT of hier PAYLOGIC om jouw normale kaartje te kopen.

Er zijn nog wat belangrijke punten voor aanstaande zaterdag.

* We gaan om 21:00 uur open ( stond verkeerd op een site )

* Het feest is alleen voor stellen! Zorg ervoor dat je als “dame” niet mee loopt met een vreemde man. De deur wordt dan ook voor jou geweigerd. Geen uitzonderingen.

* De deur zal open zijn tot 02:00 uur! Daarna sluit de entree. Je hebt dan 5 uur de tijd gehad om binnen te komen.

* Er zijn kluisjes aanwezig. Vraag ook om grote kluisjes. Die zijn aanwezig. Link om te bestellen : BESTEL LINK

* Dresscode is : lak, leer, rubber, latex, fashion tape, metaal, volledig PU leather ( let op Doorbitchen zijn streng ) Wetlook is NIET toegestaan!

* Er zijn genoeg kraampjes met kleding. Je kan altijd wat kopen mocht je op kleding geweigerd worden.

* Er is een high heel service om vrouwen met hoge hakken mee te laten rijden vanaf de parkeerplaats.

 

melissaB.I.T.C.H gaat weer een heerlijk feest worden aanstaande zaterdag. De mensen hebben er zin in. De dj’s zijn er klaar voor! Zo heeft de organisatie nog een leuke nieuwe dj
die voor ons komt draaien. Dj Melissa Sneekes. Ze is mooi en ze is goed , maar ze kan ook nog eens heel goed draaien! Hieronder zie je vast een foto van haar in haar outfit voor B.I.T.C.H

Website & Flyer/Concept Design by Custom Way ::: www.customway.nl

LET OP ! ; WIJ STOPPEN MET SCANNEN OP TELEFOONS

Agenda